Uitnodiging eetfestijn 2019

Beste judovrienden,

Judoclub Wachtebeke nodigt u, uw familie en vrienden uit op hun 5de eetfestijn op zaterdag 6 april 2019.

Naar jaarlijkse gewoonte voorzien we een heerlijke barbecue met voor elk wat wils

• Worst en saté met koude groenten, brood, en sauzen:
     14 € per persoon
  • Kipfilet en saté met koude groenten, brood, en sauzen:
     14 € per persoon
  • Kipfilet en zalm met koude groenten, brood, en sauzen:
     17 € per persoon
  • Kipfilet, worst en casselerrib met koude groenten, brood, en sauzen:
     17 € per persoon

De opbrengst van dit eetfestijn gaat integraal terug naar onze club. Iedereen is dan ook van harte welkom. Spreek gerust familie, vrienden en sympathisanten aan om te komen smullen van een heerlijke barbecue. U bent welkom vanaf 18u00 om te borrelen en om 19u00 worden de maaltijden geserveerd.

OPGELET: Ons eetfestijn gaat dit jaar door op een nieuwe locatie. OC Gildenhuis, Dorpstraat 42 te Stekene. Er is een grote parking beschikbaar aan de kerk van Stekene.

Inschrijven voor dit eetfestijn is noodzakelijk. Dit kan via onderstaande inschrijvingsformulier of via e-mail info@judoclub-wachtebeke.be. Gelieve ten laatste op 29 maart 2019 in te schrijven.

U kan betalen via overschrijving op ons rekeningnummer BE06 7360 4067 7622. Vergeet niet je naam te vermelding in de mededeling!

We kijken alvast uit naar uw aanwezigheid op ons eetfestijn!

Hier vindt u het inschrijvingsformulier