Het Coronavirus en onze clubwerking

Het Coronavirus heeft al een aantal weken de wereld in z’n greep. Op vraag van de overheid hebben we onze dagelijkse routines drastisch moeten veranderen. Ook samen sporten kan even niet meer en dus zijn tot en met 3 mei de deuren van onze club alvast gesloten.

We volgen de situatie op de voet op en luisteren nauwgezet naar de aanbevelingen van onze overheid. We houden jullie via verschillende kanalen op de hoogte van eventuele wijzigingen in onze club. Hou zeker ook onze Facebook pagina in de gaten!

Door de Coronamaatregelen hebben we (naast onze trainingen) ook de rest van onze activiteitenkalender moeten aanpassen. De ledenuitstap is verplaatst naar 19 september. De snoepverkoop en het ledenfeest kunnen jammer genoeg niet doorgaan.

Hopelijk kunnen we de draad weer snel oppikken. In tussentijd: Draag goed zorg voor mekaar!