Het Coronavirus en onze clubwerking: Update!

Beste leden, ouders en supporters,

Zoals jullie reeds vernomen hebben via andere kanalen hebben wij een moeilijke, maar moedige beslissing genomen in deze vreemde tijd, die wordt overheerst door het Coronavirus. Wij hebben namelijk besloten onze club te sluiten tot 31 augustus. We geven het Coronavirus geen kans! En we hopen natuurlijk dat in september alles terug zijn gewone gang kan gaan.

Het spijt ons ten zeerste dat we onze leden geen judolessen meer kunnen aanbieden in de komende weken.

In zijn geheel zijn er zo’n 3 maanden verloren gegaan. Dit weegt natuurlijk ook door op het lidgeld dat werd betaald voor dit sportjaar. Maar wij willen dit compenseren!
Elk lid dat voor het seizoen 2019-2020 lidgeld heeft betaald zal voor het seizoen 2020-2021 (september tot juni) geen lidgeld moeten betalen, enkel de kost van de verzekering.

We hopen al onze leden volgend seizoen terug op de mat te zien! Want … wij missen jullie!

Bij ons tornooi, dat doorgaat in september, staat momenteel ook een groot vraagteken. Het is afwachten wat de komende maanden zal brengen, maar we hopen natuurlijk op een positieve evolutie.

Bij deze ook even een warme oproep aan iedereen om (zodra het veilig kan) onze sponsors, café/taverne Bristol en slagerij Heidi en Dirk, een hart onder de riem te steken.
@Bristol en Dirk & Heidi: Een welgemeende dankuwel voor onze samenwerking! We hopen dit nog lang te kunnen verderzetten.

Aan al onze leden, hun ouders en supporters:
Draag goed zorg voor mekaar! En hopelijk tot in september!

(Hou in tussentijd zeker ook onze Facebookpagina in het oog.)