Update 26/08/2020

Judoclub Wachtebeke start terug op tijdens coronacrisis op 03/09/2020

initiatielessen : zal dit seizoen voor eenmaal een heel seizoen maar 4 opeenvolgende lessen zijn die gratis kunnen worden besteed .

wegens dat er een max aantal judokas mogen aanwezig zijn , moet alles gereserveerd worden ! bestaande leden krijgen een link voor te reserveren , nieuwe ( initiatie ) leden zullen moeten bevestigen via sms of via mail

trainingsuren worden aangepast wegens extra maatregels ivm het ontsmetten van onze judomatten  ( ieder lid zal hiervan op de hoogte worden gebracht , nieuwe leden –> vraag zeker na via mail !

vergeet zeker het volgende niet ” wie zich ziek voelt blijf  thuis !!  zo kunnen we het virus onder controle houden ” volg de regels op wat onze club heeft voorop gesteld ( ieder lid heeft hiervan een brief ontvangen ) . ieder nieuw lid zal op de hoogte worden gesteld , zo kunnen we blijven trainen en moeten we een nieuwe lock down vermijden !