Wil je eens judo proberen?

Dat kan! Nieuwe judoka’s, vanaf 5 jaar, die nog geen judo beoefend hebben kunnen bij ons zonder verplichtingen 4 gratis proeflessen mee volgen. Met deze proeflessen kan u zich een beeld vormen over onze sport en onze club.

Ex-judoka’s kunnen ook 4 gratis lessen deelnemen om te kijken of ze opnieuw de smaak te pakken krijgen.

Indien je in september of oktober start kan je zelfs 8 gratis proeflessen meevolgen.

Je kan gewoon op de dag van de training naar onze club komen, een formulier voor de verzekering invullen, en onmiddellijk ook meedoen met de training. Voor deze proeflessen heb je geen judogi (judopak) nodig. Je kan gewoon een t-shirt en trainingsbroek aandoen.

Trainingen

Onze trainingen gaan door op dinsdag en donderdag in de parketzaal van sportcentrum Puyenbroeck, Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke.

• Dinsdag van 18u45 tot 19u45:Leeftijdsgroep 5 jaar tot 12 jaar
  • Dinsdag van 18u45 tot 20u00: Leeftijdsgroep 12 jaar tot … jaar
  • Dinsdag van 20u00 tot 20u45: Competietie voorbereiding en werken naar gordelverhoging
  • Donderdag van 18u45 tot 19u45: Leeftijdsgroep 5 jaar tot 12 jaar
  • Donderdag van 18u45 tot 20u15: Leeftijdsgroep 12 jaar tot …. jaar
  • Vrijdag van 19u00 tot 21u00: Leeftijdsgroep 11 jaar tot …. jaar

Lidgeld

Het jaarlijkse lidgeld voor onze club bedraagt €85,00 , Kan ook per 1/2 jaar dan komt het op €45 ( 2 maal per jaar )

Daarnaast kost een verplichte vergunning en verzekering bij de Vlaamse Judofederatie € 39,00 per jaar.

Kleutervergunning tot en met 5 jaar is € 22

Voor het lidgeld krijg je:

• Een witte gordel
  • Een diploma bij gordelverhoging
  • Gratis inschrijving voor tornooien ( vlaamse tornooien en enkele geselecteerde buitenlandse ontmoetingen )
  • Begeleiding door gediplomeerde trainers
  • Judocontact (tijdschrift van de Vlaamse Judofederatie), 4x per jaar

Judogi

Je kan een judogi (judopak) kopen via de club. Je bent natuurlijk ook vrij zelf een judogi te gaan kopen.

Contact

Heb je nog vragen, contacteer ons dan gerust via email op info@judoclub-wachtebeke.be. Of je kan even bellen naar Kenneth Genbrugge 0477/29.79.27 of Mariska Denoyette 0495/54.28.54