Wil je eens judo proberen?

Dat kan! Nieuwe judoka’s, vanaf 5 jaar, die nog geen judo beoefend hebben kunnen bij ons zonder verplichtingen 4 gratis proeflessen mee volgen. Met deze proeflessen kan u zich een beeld vormen over onze sport en onze club.

Ex-judoka’s kunnen ook 4 gratis lessen deelnemen om te kijken of ze opnieuw de smaak te pakken krijgen.

Indien je in september of oktober start kan je zelfs 8 gratis opeenvolgende proeflessen volgen die aflopen eind oktober.

Je kan gewoon op de dag van de training naar onze club komen, een formulier voor de verzekering invullen, en onmiddellijk ook meedoen met de training. Voor deze proeflessen heb je geen judogi (judopak) nodig. Je kan gewoon een t-shirt en trainingsbroek aandoen.

Trainingen

Onze trainingen gaan door op dinsdag en donderdag in de parketzaal van sportcentrum Puyenbroeck, Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke.

Groep                  Dinsdag           Donderdag

van 5 jaar tot 11 jaar

groep 1

van 18u30 tot 19u30

van 18u00 tot 19u00

11 +

groep 2

van 19u40 tot 21u10      van 19u10 tot 20u15

Lidgeld

Het jaarlijkse lidgeld voor onze club bedraagt €85,00 , Kan ook per 1/2 jaar dan komt het op €45 ( 2 maal per jaar )

Daarnaast moet men nog een vergunning nemen bij de vjf  waar ook de verzekering bij zit

Kleutervergunning tot en met 6 jaar is € 23

vanaf het jaar dat men 7 jaar wordt tot en met 12 jaar is het 42€

vanaf het jaar dat men 13 jaar wordt is het 45€

Voor het lidgeld krijg je:

• Een witte gordel
  • Een diploma bij gordelverhoging
  • Gratis inschrijving voor tornooien ( vlaamse tornooien en enkele geselecteerde buitenlandse ontmoetingen )
  • Begeleiding door gediplomeerde trainers
  • Judocontact (tijdschrift van de Vlaamse Judofederatie), 4x per jaar

Judogi

Je kan een judogi (judopak) kopen via de club. Je bent natuurlijk ook vrij zelf een judogi te gaan kopen.

Contact

Heb je nog vragen, contacteer ons dan gerust via email op judoclubwachtebeke@gmail.com ( opgelet nieuw e-mailadres ! )  Of je kan even bellen naar Kenneth Genbrugge 0477/29.79.27 of Mariska Denoyette 0495/54.28.54